Wat is payroll

Wat is payroll nu eigenlijk?

Snel vertaald is payroll het uitbesteden van het complete juridische aspect van het werkgeverschap, maar vanzelfsprekent betekent het veel meer. Meer flexibiliteit, meer vrijheid, meer binding met uw medewerkers en minder risico’s.

Payroll, hoe werkt het?
De selectieronde van het personeel ligt volledig bij u als werkgever. Bij een akkoord met uw toekomstige medewerker meldt u dit bij De Nederlandse Payroll Maatschappij. Uw medewerker komt op de loonlijst van De Nederlandse Payroll Maatschappij en verwerkt op basis van uw wensen en eisen de loonadministratie van uw medewerker. Aan het einde van de maand (na opgave gewerkte uren) ontvangt u van De Nederlandse Payroll  Maatschappij een factuur met het afgesproken tarief.

Transparantie, daar gaan wij voor.
De Nederlandse Payroll Maatschappij staat gegarandeerd voor een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden. Dit pakket kunt u zo samenstellen dat er nauwelijks verschil is met uw vaste medewerkers. Dit is belangrijk als u veelbelovende mensen wilt binden in de aanloop naar een vast dienstverband.
Uw medewerkers kunnen bij ons altijd rekenen op:

  • transparantie over arbeidsvoorwaarden, rechten en plichten
  • inspanningen voor herplaatsing bij onbepaalde tijd contracten
  • facilitering bij scholing en ontwikkeling in overleg met u als werkgever.
  • stipte en correcte uitbetaling
  • informatie over cao, pensioen en andere antwoorden
  • begeleiding bij ziekte en arbeidsongeschiktheid

Volledig digitaal.
De Nederlandse Payroll Maatschappij werkt volledig digitaal. Met ons online portaal meldt u uw medewerkers snel en eenvoudig bij ons aan. Met alle ingeschoten gegevens gaat onze administratie aan de slag en wordt er een arbeidsovereenkomst opgesteld. Voor de eerste dag dat uw medewerker aan de slag gaat is het administratieve gedeelte voor u en uw medewerker afgerond. Tijdens het verloop van de maand kunt u ten alle tijden digitaal uw opgegeven medewerkers bijhouden. Het is eenvoudig om managementrapportages uit te draaien. Uw payrollmedewerkers hebben uiteraard ook toegang tot een eigen account bij De Nederlandse Payroll Maatschappij. Hierin kunnen ze gemakkelijk online uren declareren en salarisgegevens inzien.

    heermevrouw

    Deel dit Bericht