Wat is payroll nu eigenlijk?

Snel vertaald is payroll het uitbesteden van het complete juridische aspect van het werkgeverschap. Maar vanzelfsprekend betekent het veel meer. Meer flexibiliteit, meer vrijheid, meer binding met jouw medewerkers en voor jouw minder risico’s.

Payroll, hoe werkt het?
De selectieronde van het personeel ligt volledig bij jouw als werkgever. Bij een akkoord met jouw toekomstige medewerker meldt je dit bij De Nederlandse Payroll Maatschappij.

Jouw medewerker komt op de loonlijst van De Nederlandse Payroll Maatschappij en verwerkt op basis van jouw wensen en eisen de loonadministratie van je medewerker. Aan het einde van de maand (na opgave gewerkte uren) ontvang je van De Nederlandse Payroll  Maatschappij een factuur met het afgesproken tarief.

Transparantie, daar gaan wij voor.
De Nederlandse Payroll Maatschappij staat gegarandeerd voor een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden. Dit pakket kunt je zo samenstellen dat er nauwelijks verschil is met jouw vaste medewerkers. Dit is belangrijk als je veelbelovende mensen wilt binden in de aanloop naar een vast dienstverband.
Jouw medewerkers kunnen bij ons altijd rekenen op:

  • transparantie over arbeidsvoorwaarden, rechten en plichten
  • inspanningen voor herplaatsing bij onbepaalde tijd contracten
  • facilitering bij scholing en ontwikkeling in overleg met jou als werkgever.
  • stipte en correcte uitbetaling
  • informatie over cao, pensioen en andere antwoorden
  • begeleiding bij ziekte en arbeidsongeschiktheid

Volledig digitaal.
De Nederlandse Payroll Maatschappij werkt volledig digitaal. Met ons online portaal meldt je je medewerkers snel en eenvoudig bij ons aan. Met alle ingeschoten gegevens gaat onze administratie aan de slag en wordt er een arbeidsovereenkomst opgesteld. Voor de eerste dag dat je medewerker aan de slag gaat is het administratieve gedeelte voor jou en jouw medewerker afgerond. Tijdens het verloop van de maand kunt je ten alle tijden digitaal je opgegeven medewerkers bijhouden. Het is eenvoudig om managementrapportages uit te draaien. Jouw payrollmedewerkers hebben uiteraard ook toegang tot een eigen account bij De Nederlandse Payroll Maatschappij. Hierin kunnen ze gemakkelijk online uren declareren en salarisgegevens inzien.