Allerlei bedrijven en organisaties weten De Nederlandse Payroll Maatschappij te vinden. Veelal horeca bedrijven of bedrijven waar flexibel personeel zeer gewenst is. Hieronder leest u enkele recensie en hun ervaringen met DNPM. Wij hopen dat deze ervaringen u een realistisch beeld geven van onze kernwaarden en de manier van werken.

“Bienvenue Hospitality uit Maastricht is een enthousiaste opdrachtgever van de diensten van De Nederlandse Payroll Maatschappij. Het geeft ons de rust dat alles goed geregeld is, voor ons en onze medewerkers.”
(Micelle B.)

“Even Uit Evenementen werkt nu een geruime tijd met De Nederlandse Payroll Maatschappij. “Een keurige onderneming, helder en duidelijk en… een goede service! (Bart R.)”

“Al jaren werkt FreeJobz in Amsterdam met De Nederlandse Payroll Maatschappij. Geen gedoe en het grote voordeel is dat zij 24/7 bereikbaar zijn. Als het nodig is erg fijn.” (Bas A.)

Toppers Professionals werkt al vele jaren met grote tevredenheid met De Nederlandse Payroll Maatschappij. Daardoor kunnen wij bezig zijn met ons vak, het leveren van goed gekwalificeerde medewerkers.”
(Aaron H.)