Payroll

payrollingPayroll, ook wel payrolling genoemd, is het uit handen geven van de verantwoordelijkheid van het werkgeverschap. Dit betekent dat het payrollbedrijf, in dit geval De Nederlandse Payroll Maatschappij,  de juridisch werkgever wordt van de betrokken werknemers. Met payrolling heeft u de de mogelijkheid de gehele personeel-, arbo- en loonadministratie uit handen te geven an derden en heeft u een afdeling Personeelszaken op afstand.

Als u kiest voor het uitbesteden van payrolling aan De Nederlandse Payroll Maatschappij (DNPM) dan weet u zeker dat uw medewerkers in goede handen zijn.

U houdt altijd zelf de regie over uw medewerkers. U doet zelf de werving en selectie van nieuwe medewerkers en maakt met uw personeel zelf alle werkafspraken. Indien u dat wenst kunt u de werving en selectie ook uitbesteden aan DNPM.

De Nederlandse Payroll Maatschappij neemt het gehele juridisch werkgeverschap over en zorgt voor het opstellen van arbeidscontracten, verlofregistratie, verzuimbegeleiding, pensioenen et cetera. Hiermee bevrijden wij werkgevers van alle arbeidsrechtelijke risico’s die er nu eenmaal zijn bij het werken met personeel. Het werkgeversrisico ligt daarmee bij DNPM.

Daarnaast beantwoorden wij de vragen van uw medewerkers met betrekking tot hun contract, veranderende wetgeving, salaris en cao’s. DNPM vormt als het ware de personeelsafdeling van uw organisatie, met het enige verschil dat wij op afstand werken.

DNPM biedt u de mogelijkheid om de flexibiliteit in uw bedrijf terug te brengen, zodat u de focus kunt leggen op activiteiten waar u als ondernemer goed in bent: ONDERNEMEN!

De Nederlandse Payroll Maatschappij biedt u vooraf duidelijkheid

Indien u gebruik wenst te maken van de diensten van De Nederlandse Payroll Maatschappij dan is het goed dat wij een kennismakingsgesprek in plannen. In dat gesprek nemen wij alle wensen eisen van u op. U ontvangt daarna van ons, aan de hand van dit kennismakingsgesprek, een duidelijke offerte met daarin de voorgestelde tarieven.
Als wij van u een akkoord hebben op deze aanbieding gaan wij voor u aan de slag. Eens per periode (per week, maand of periode) ontvangt u van ons een factuur met daarin de opgenomen posten, zoals dat van te voren met u is afgesproken en schriftelijk is vastgelegd. U heeft bij De Nederlandse Payroll Maatschappij achteraf geen verrassingen.

 

 

Deel dit Bericht