Wel flexibel werk en minder risico’s

Meer flexibiliteit en minder risico

Flexibel werk. Bij payrolling neemt De Nederlandse Payroll Maatschappij alle administratieve verplichtingen en risico’s, die nu éénmaal horen bij het werkgeverschap, deskundig en snel bij u uit handen. Dat betekent voor u, als ondernemer, meer gemak, flexibiliteit, zekerheid, collectieve voordelen én minder risico.

U werft uw eigen medewerkers en meldt ze bij ons aan. Vanaf dat moment verzorgen wij alles voor u. U hoeft alleen nog maar de gewerkte uren door te geven. U heeft, bij de instroom van nieuwe medewerkers, meer tijd om goed te selecteren, en de medewerkers te beoordelen op hun kwaliteiten. Ook kunt u goed beoordelen of de nieuwe krachten passen binnen uw organisatie.

Met payrolling kunt u uw medewerkers zes tijdelijke contracten aanbieden. De Nederlandse Payroll Maatschappij verlicht u van de personeels- en salarisadministratie en neemt de fiscale en arbeidsrechtelijke risico’s, die u nou eenmaal draagt bij medewerkers, van u over. U kunt zich bezighouden met zaken waar u goed in bent. Zo makkelijk werkt payrolling bij De Nederlandse Payroll Maatschappij. Flexibel werk!

Flexibel werk. Wij ontzorgen ondernemers!

Na een intake gesprek met u, waarin we allerlei wensen en eisen vastleggen, brengen wij een offerte uit. Als u akkoord gaat met onze aanbieding gaan wij voor u aan de slag. U kunt zelf de werving en selectie van nieuwe medewerkers (blijven) doen. Maar, als u dat wilt, kunt u dat ook gerust overlaten aan De Nederlandse Payroll Maatschappij.

Wij bieden de nieuwe medewerkers, die u bij ons op de payroll wilt zetten een passende arbeidsovereenkomst aan. Uw medewerkers komen dan juridisch gezien in dienst bij De Nederlandse Payroll Maatschappij, maar blijven wel bij u werken. U loopt geen arbeidsrechtelijke risico’s meer over deze werknemers, maar behoudt wel de controle over de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden.

De Nederlandse Payroll Maatschappij verzorgt voor deze medewerkers de personeels- en salarisadministratie. U ontvangt, volgens de met u afgesproken periode, een helder en overzichtelijke factuur voor de geleverde diensten.

Indien nodig en gewenst, plaatsen wij uw medewerkers al binnen één dag op onze payroll.

 

Deel dit Bericht