Payroll

Via De Nederlandse Payroll Maatschappij besteedt u de juridische en administratieve zaken, zoals de salarisadministratie en salarisbetaling, afdracht van sociale premies, contractbeheer en pensioenen uit.

Payroll iets voor u?

Goede medewerkers zijn het kapitaal van uw bedrijf. U wilt alles goed en zorgvuldig voor hen geregeld hebben. Maar u wilt niet die administratieve rompslomp en continue actueel hoeven zijn van alle veranderingen in wet- en regelgeving. Payrollling biedt ondernemers veel flexibiliteit en veel tijd die dan besteed kan worden aan het eigenlijke werk; het ondernemen.

Bij payrolling geeft u de verantwoordelijkheid voor het werkgeverschap uit handen en komt de medewerker in dienst van De Nederlandse Payroll Maatschappij (DNPM). De payrollmaatschappij neemt de personeelsadministratie over en zorgt voor salarisbetaling, vakantiegelden, declaraties, afdracht van sociale lasten, contracten en indien wenselijk en nodig de pensioenen.

De Nederlandse Payroll Maatschappij neemt deze zorgen van u over en neemt uw medewerkers ‘op papier’ in dienst. Hiermee wordt zij de juridische werkgever. Daardoor zijn de meeste werkgeversrisico’s afgedekt en heeft u geen omkijken meer naar de administratie rondom uw medewerkers.

U werft uw eigen medewerkers, maakt afspraken over de beloning en meldt vervolgens uw medewerker aan bij De Nederlandse Payroll Maatschappij. U kunt zich weer volledig richten op uw eigen werk het ondernemen en het laten groeien van uw bedrijf. U ontvangt van DNPM maandelijks heldere en duidelijke overzichten en natuurlijk ook een factuur.

Payroll natuurlijk ook voor het vaste team

DNPM verzorgt de payrolling van al uw medewerkers, niet alleen de flexkrachten maar ook de vaste krachten. Uw grootste risico ligt immers bij uw vaste team.
Neem bijvoorbeeld het ziekte risico. Ook voor het vaste team is payrolling door De |Nederlandse Payroll Maatschappij een goede oplossing.

De Nederlandse Payroll Maatschappij werkt o.a. voor Bienvenue Hospitality, Toppers Professionals, UitzendKrachtig en FreeJobz, maar ook voor tal van horecaondernemingen.

Wij denken graag mee over het inzetten van uw (horeca) personeel door middel van payrolling. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of vraag een offerte aan.